Consultatii

Oferim consultatii si tratamente pentru majoritatea afectiunilor intalnite la animalele de companie in domeniile: Gastroenterologie, Nefrologie, Hematologie, Boli cardio-pulmonare, Boli infectioase.

Analize

Cabinetul detine aparate pentru realizarea analizelor biochimice, hematologice, microscop, ecograf, efectuam teste rapide de diagnostic antigen- anticorp.

Ecografie

Ecografia abdominala ca mijloc de investigare non-invaziv ofera informatii valoroase despre structura si functionarea organelor interne.

Chirurgie

Chirurgie generala, chirurgie abdominala si chirurgie ortopedica- ofera posibilitatea interventiei directe la nivelul organelor interne, precum si a sistemului musculo-osos afectat.

Manopere stomatologice

Efectuam manopere stomatologice cum ar fi extractiile dentare si detartrajul cu ultrasunete

Microcip & Pasaport

Implantarea de microcip si eliberarea de pasaport international- ca necesitate ce incepe sa fie acceptata de toti proprietarii de animale oferind siguranta in circulatia companionilor nostri in tarile EU si nu numai.

Vaccinari

Vaccinari pentru toate animalele de companie: caini , pisici, iepuri,pasari si animale de renta.

Frizerie & cosmetica, felina si canina.

Farmacie Veterinara

Farmacie veterinara si Pet -shop la parterul cladirii prin care comercializam o gama variata de medicamente : antibiotice si deparazitante interne si externe la recomandarea colegilor medici veterinari, hrana specializata, accesorii si produse de intretinere, precum si nutreturi concentrate pentru animale si pasari de gospodarie.